Motorkerékpár

A NeTcar Autósiskolában a legmodernebb oktatási formákat is elérheted. Tanulóink számára hatóságilag akkreditált e-learning rendszerű képzést biztosítunk, változatos oktatási helyszíneken, az Észak-Dunántúl legtöbb városában.  Nézd meg a NeTcar autósiskolák listáját!

Ki jelentkezhet tanfolyamra?

Legalább fél évvel elmúlt 23 éves. Kitöltötte és aláírta a Jelentkezési és vizsgalapot, megkötötte a képzési szerződést. Megfelel a vonatkozó jogszabályban meghatározott egészségügyi, valamint közlekedésbiztonsági feltételeknek. Rendelkezik alapfokú iskolai végzettséggel.

Vizsgára bocsátható az, aki:

  • elvégezte a tanfolyam elméleti részét, vagy felmentést kapott az alól,
  • legkésőbb 3 hónap múlva betölti a 21. életévét.

Járműkezelési vizsgán az vehet részt, aki betöltötte a 21. életévét és sikeresen vizsgázott az összes elméleti tárgyból.

Forgalmi vizsgára az mehet, akik a képzés gyakorlati részét igazoltan elvégezte és teljesítette az előzetes vizsgakövetelményeket.

A NeTcar Autósiskola célja, hogy könnyebbé, gyorsabbá, olcsóbbá tegye tanulóinak a jogosítvány megszerzését. Segítőkész munkatársaink, tapasztalt oktatói gárdánk és sok éves tapasztalatunk segít abban, hogy biztos tudással, elégedetten távozz tőlünk a vizsgák végeztével. Reméljük, hogy hamarosan több ezer sikeres diákunk között üdvözölhetünk, és szeretnénk, ha a jövőben is számítanál ránk!

Szerezd meg jogosítványodat a NeTcar autósiskolában! Érdeklődj kollégáinknál vagy weboldalunkon az induló tanfolyamokról, a képzések menetéről és a jogosítvány árakról. Rutinos oktatókkal, felszerelt tantermekkel és több évtizedes tapasztalattal várjuk mindenki jelentkezését, aki úgy érzi, hogy itt az ideje a jogosítvány megszerzésének. Velünk sikerül! Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

Személyes adatok

Képzés adatai

Válassz kategóriát!
Kategória ismertető
A NeTcar Autósiskolában a tanulók modern keretek között sajátíthatják el az autóvezetéssel kapcsolatos legfontosabb ismereteket, és tapasztalt oktató segítségével szerezhetnek gyakorlatot. Ha biztonságos körülmények között, türelmes tanárok segítségével szeretnél B kategóriás jogosítványt szerezni, érdeklődj a számodra legkényelmesebben megközelíthető képzési helyszínen!

Regisztráció