A NeTcar Autósiskola 2014-ben alakult, kollégáink ugyanakkor több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a gépjárművezető képzés területén. Arra törekszünk, hogy a lehető legkorszerűbb és leghatékonyabb módszerekkel segítsük tanulóinkat a jogosítvány megszerzéséhez.

Bár szinte az összes elérhető vezetői engedély típushoz rendszeresen indítunk tanfolyamot, legtöbb tanulónk a B kategóriás jogosítvány megszerzéséért fordul hozzánk. Sok autósiskola ilyenkor a vizsgák gyors letételét és kedvező árakat ígér, mi ezek mellett a biztonságot és a minőséget is fontosnak tartjuk. Autósiskolánk képzett oktatói, innovatív megoldásai, e-learning tananyagai segítségével a jogosítvány megszerzése szinte gyerekjáték. Autósiskolánk folyamatosan indítja Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány (GKI) megszerzéséhez szükséges tanfolyamokat akár alapképesítésről, akár továbbképzésről legyen szó.

Kategóriás képzéseken kívül OKJ tanfolyamokat is indítuk. Autósiskola Győrben, Csornán, Kapuváron, Sopronban, Mosonmagyaróváron, vagy éppen Tatabányán? Forduljon a NeTcarhoz!