Motorkerékpár

A NeTcar Autósiskola számára az a legfontosabb, hogy a legmodernebb oktatási formák segítségével a lehető legbiztosabb tudást adja a tanulói kezébe. Legyen a hozzád legközelebbi NeTcar Autósiskola Sopronban vagy akár Tatabányán, bármelyik képzési helyszínünkön kényelmesen, felkészült oktatók segítségével tanulhatsz.

A tanfolyamra való beiratkozás feltételei:

  • Teljesíti azokat az egészségügyi és közlekedésbiztonsági feltételeket, amelyeket a külön jogszabály meghatároz.
  • Legalább alapfokú iskolázottsággal rendelkezik.
  • Elmúlt már 17 és fél éves.
  • Kitöltötte a jelentkezési és vizsgalapot, bemutatta a megfelelő okmányokat és megkötötte a képzési szerződést.

Ki tehet vizsgát?

Elméleti vizsgát az tehet, aki:

  • Igazolhatóan elvégezte a tanfolyam elméleti részét, vagy annak teljesítése alól felmentést kapott.
  • Legfeljebb 3 hónapon belül betölti a 18 éves kort.

Járműkezelési vizsgát azok tehetnek, akik már nagykorúak és sikeresen vizsgáztak az összes elméleti tárgyból.

Forgalmi vizsgát azok tehetnek, akik a gyakorlati részt teljesítették, és sikeresen megfeleltek az előzetes vizsgakövetelményeknek. A NeTcar Autósiskola célja, hogy tanítványainknak minél olcsóbban és gyorsabban tegyük lehetővé a jogosítvány megszerzését. NeTcar autósiskolát az Észak-Dunántúl számos  városában is találod, így kényelmesen, lakóhelyed közelében tanulhatod meg a járműkezelés alapjait.

Legyen az motor, vagy bármilyen más típusú gépjármű, a legjobb helyen jársz nálunk! Tanfolyamaink árából gyakran biztosítunk különböző kedvezményeket, tapasztalt oktatóink és e-learning tananyagaink segítségével pedig megbízható tudásra tehetsz szert az utakon.

NeTcar – Az autósiskola!

Személyes adatok

Képzés adatai

Válassz kategóriát!
Kategória ismertető
A NeTcar Autósiskolában a tanulók modern keretek között sajátíthatják el az autóvezetéssel kapcsolatos legfontosabb ismereteket, és tapasztalt oktató segítségével szerezhetnek gyakorlatot. Ha biztonságos körülmények között, türelmes tanárok segítségével szeretnél B kategóriás jogosítványt szerezni, érdeklődj a számodra legkényelmesebben megközelíthető képzési helyszínen!

Regisztráció