Tehergépkocsi

A NeTcar Autósiskola számára a tanulók az elsők! Éppen ezért modern, hatóságilag akkreditált e-learning tananyaggal, tapasztalt oktatókkal, és segítőkész munkatársakkal állunk rendelkezésre valamennyi képzési helyszínünkön.

Ki jelentkezhet a tehergépkocsi vezetői tanfolyamra?

Aki:

  • a külön jogszabályban meghatározott közlekedésbiztonsági és egészségügyi feltételeknek megfelel,
  • rendelkezik legalább alapfokú iskolai végzettséggel, • van B kategóriás vezetői engedélye,
  • kitöltötte és megfelelő okmányokkal látta el a Jelentkezési és vizsgalapot,
  • megkötötte a képzési szerződést,

legalább 17 és fél éves.

Vizsgára bocsátható:

Elméleti vizsgát tehet, aki:

  • Elvégezte a tanfolyam elméleti részét,
  • legfeljebb 3 hónappal fiatalabb a 18 életévénél.

Rutin vizsgát az tehet, aki minden elméleti vizsgatárgyat teljesített, és betöltötte az előírt (18 éves) életkort.

Biztonság és üzemeltetés vizsgára bocsátható az a hallgató, aki biztonság és üzemeltetés oktatáson részt vett és ezt igazoltan elvégezte.

Forgalmi vizsgát az tehet, aki a képzés gyakorlati részét igazoltan elvégezte, és teljesített minden előzetes vizsgakövetelményt.

A NeTcar célja, hogy olcsóbban és gyorsabban segítse tanulóit a jogosítvány megszerzéséhez. A tanfolyamok díjából folyamatosan biztosítunk különböző, jelentősebb kedvezményeket, hogy Téged is mielőbb elégedett diákjaink sokezres táborában üdvözölhessünk. Motoroznál, autót vezetnél, vagy más típusú jogosítványra van szükséged? Fordulj hozzánk bizalommal! Autósiskoláink  az Észak-Dunántúl számos városában várnak Téged. Minden képzési helyszínünkön segítőkész munkatársakkal és tapasztalt oktatókkal találkozol majd, akikkel közösen azért dolgozunk, hogy mielőbb sikeres vizsgát tehess!

A jövőben is állunk rendelkezésre! Ne feledd!

Személyes adatok

Képzés adatai

Válassz kategóriát!
Kategória ismertető
A NeTcar Autósiskolában a tanulók modern keretek között sajátíthatják el az autóvezetéssel kapcsolatos legfontosabb ismereteket, és tapasztalt oktató segítségével szerezhetnek gyakorlatot. Ha biztonságos körülmények között, türelmes tanárok segítségével szeretnél B kategóriás jogosítványt szerezni, érdeklődj a számodra legkényelmesebben megközelíthető képzési helyszínen!

Regisztráció