Tehergépkocsi nehéz pótkocsival

Miért ne szerezhetnél jogosítványt könnyebben és gyorsabban? Válaszd a NeTcar Autósiskolát, ahol korszerű, hatóságilag akkreditált e-learning tananyaggal és felkészült, felelősségteljes oktatókkal várjuk, hogy beiratkozz. Ha jogosítványra van szükséged Kapuváron, vagy az Észak-Dunántúl valamelyik másik városában, nézd meg képzési helyszíneink listáját!

A tanfolyam megkezdésére jogosult, aki:

  • kitöltötte és megfelelő okmányokkal ellátta a Jelentkezési és vizsgalapot
  • megkötötte autósiskolánkkal a képzési szerződést,
  • rendelkezik legalább alapfokú iskolai végzettséggel,
  • rendelkezik C kategóriás, nem kezdő vezetői engedéllyel,
  • legalább 20,5 éves.

A vizsgára bocsátás feltételei:

Elméleti vizsgára mehet az, aki:

  • maximum 3 hónappal fiatalabb, mint a 18. életéve
  • a tanfolyam elméleti részét elvégezte
  • felmentést kapott vagy a Belügyminisztérium rendelete alapján iskolai végzettségét igazolja.

Rutin vizsgát az tehet, aki sikeresen vizsgázott az elméleti tárgyakból és betöltötte a kötelező (18 éves) életkori határt.

Biztonság és üzemeltetés vizsgára az bocsátható, aki részt vett a vonatkozó oktatáson és elvégezte azt.

Forgalmi vizsgára a képzés gyakorlati részét sikeresen teljesítők, és a vizsgakövetelményeknek megfelelő emberek mehetnek.

A NeTcar Autósiskolában azon fáradozunk, hogy gyorsabban és olcsóbban szerezhess bármilyen bizonyítványt. Munkatársaink egytől egyig tapasztaltak és segítőkészek, a tanfolyamaink díjából pedig igyekszünk időről-időre hatalmas kedvezményeket biztosítani. Fennállásunk kezdete óta már sok ezer diák tett vizsgát segítségünkkel sikeresen. Reméljük, hamarosan Téged is elégedett tanítványaink között üdvözölhetünk! Autósiskolánk egy egyedülálló, hatóságilag és akkreditált e-learning tananyagrendszert készített. Ez a modern oktatási forma még könnyebbé teszi a tanulást.  Tanulj kényelmesen a hozzád legközelebbi NeTcar autósiskolában! A jövőben is állunk rendelkezésedre! Ne feledd!

Személyes adatok

Képzés adatai

Válassz kategóriát!
Kategória ismertető
A NeTcar Autósiskolában a tanulók modern keretek között sajátíthatják el az autóvezetéssel kapcsolatos legfontosabb ismereteket, és tapasztalt oktató segítségével szerezhetnek gyakorlatot. Ha biztonságos körülmények között, türelmes tanárok segítségével szeretnél B kategóriás jogosítványt szerezni, érdeklődj a számodra legkényelmesebben megközelíthető képzési helyszínen!

Regisztráció