A közúti elsősegélynyújtás ismeretek megszerzése a járművezető-képzéstől független, megszerzésére a járművezető tanfolyam előtt, közben és után is van lehetőség.

Ha a járművezető tanfolyam megkezdése előtt már rendelkezik az igazolással, kérjük, hogy a tanfolyamra való jelentkezésekor annak fénymásolatát - bemutatás mellett hozza magával.

Képzőszervünk minden tanulójának biztosítja - a Vöröskereszt Megyei vezetőségével együttműködve - tanfolyami keretek között a közúti elsősegélynyújtás vizsga megszerzésének lehetőségét.

A tanfolyam két részből áll, egy elméleti és egy gyakorlati részből. Ez általában 2 alkalmat vesz igénybe. Az elsősegély vizsgákat a Vöröskereszt szervezi.

Az elsősegély vizsga minden esetben kell, de csak az első megszerzett jogosítványhoz. Tehát ha már van valamilyen jogosítványa, amihez le kellett már tennie az egészségügyi vizsgát, akkor második jogosítványnál már nem kell újra vizsgáznia, így ennek költségeit nem kell kifizetni.

A tanfolyamok indulásáról és díjairól érdeklődjön kirendeltségeinken.

Elsősegély-nyújtás vizsga díja: 8.200 Ft

A NeTcar Autósiskolában könnyebben, gyorsan és olcsóbban szerezhetsz bármilyen jogosítványt. Munkatársaink mindenben segítenek, és a jogosítványok díjából rendszeresen biztosítunk jelentős kedvezményeket. Az autósiskolánk sok éves fennállása alatt sok ezren szereztek már jogosítványt.

Akár motoroznál, akár autót, vagy más típusú gépjárművet vezetnél, a legjobb helyen jársz autósiskolánk weboldalán. A NeTcar autósiskolát a Dunántúl számos városában megtalálhatod, garantáltan közel lakhelyedhez. Miért is választanád autósiskolánkat? A válasz egyszerű: Minőségi oktatás, tapasztalt, oktatók, több évtized tapasztalat. Tudjuk rá a módszert, hogy megkönnyíthessük a jogosítványod megszerzésének folyamatát.

A jövőben is állunk rendelkezésre! Ne feledd!
NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

Személyes adatok

Képzés adatai

Válassz kategóriát!
Kategória ismertető
A NeTcar Autósiskolában a tanulók modern keretek között sajátíthatják el az autóvezetéssel kapcsolatos legfontosabb ismereteket, és tapasztalt oktató segítségével szerezhetnek gyakorlatot. Ha biztonságos körülmények között, türelmes tanárok segítségével szeretnél B kategóriás jogosítványt szerezni, érdeklődj a számodra legkényelmesebben megközelíthető képzési helyszínen!

Regisztráció