A Netcar Autósiskola, Felnőttképzési és Vizsgaközpont Zrt. az Országos Képzési Jegyzéken szereplő szakképesítések komplex szakmai vizsgáinak teljes körű lebonyolítását vállalja vizsgaszervezési jogosultsággal nem rendelkező, iskolarendszeren kívüli felnőttképzést folytató képző intézmények számára.

Az iskolarendszeren kívüli képzés területén a komplex szakmai vizsgák szervezése rendkívül összetett feladat. Célunk, hogy ezt a feladatot a vizsgaszervezésben érintett minden partner megelégedésére, a jogszabályi előírásoknak megfelelően, ugyanakkor a lehető legrugalmasabban lássuk el.

A szakmai vizsgák szervezését, lebonyolítását minden esetben az egyéni igényeket figyelembe véve végezzük.

Partnereink számára elérhetőségünk folyamatos. Így biztosítjuk, hogy a szervezési vagy adminisztratív feladatok megoldása ne szenvedjen késedelmet. Vezérelvünk a kölcsönös bizalom és kölcsönös előnyök kialakítása nyílt és folyamatos párbeszéden keresztül mind az üzleti partnerekkel, mind a hatóságokkal.

Tevékenységünk alapja az érintett szakmai területek pontos és teljes körű ismerete. Rugalmasságunk biztosítéka az, hogy elfogadjuk a piac, környezet folyamatos változásait; készek vagyunk a fejlődésre, nyitottak a különböző kölcsönös előnyökön alapuló megoldásokra: a partnereink igényeihez és a világ változásaihoz alkalmazkodva folyamatosan bővítjük képzési- és vizsgaszervezési jogosultságaink palettáját.

Szolgáltatásunk alapdíja kedvező árfekvésű és a valóságosan elvégzett feladatokhoz igazodik.

Részletes tájékoztatás, árajánlat kérése:

Rétfalvi Péter

0630/508-2913